Учители

Национален учителски форум “Учителят в действие. Съвременни методи и подходи за ефективно преподаване“

На 10 и 11 септември 2015г. в хотел „Рамада София“, гр.София, ще се проведе първият по рода си НАЦИОНАЛЕН УЧИТЕЛСКИ ФОРУМ, под мотото „Учителят в действие. Съвременни методи и подходи за ефективно преподаване“.

Форумът се организира от РААБЕ България съвместно със Синдиката на българските учители и Фондация „Стъпка по стъпка“, партньори са Клет България и издателска къща „Анубис – Булвест 2000“.

Събитието има за цел да събере на едно място учители  и образователни експерти от цялата страна и да се превърне в място за популяризиране на добри педагогически практики за изграждане на ефективна учебна среда и прилагане на иновативни методи и подходи в учебния процес.

Работната програма е организирана в два последователни дни, през които екип от висококвалифицирани лектори, експерти в различни области, ще представят интересни теми и въпроси, свързани с: мениджмънта на класа и изграждането на позитивна класна стая; оценяването и измерването на постиженията на учениците; използването на електронни ресурси в обучението; създаването и употребата на тестови задачи; развитието на функционалната грамотност и дигиталната компетентност у учениците.

До този момент над 300 учители от цялата страна са се регистрирали за участие.

Остават ограничен брой места!
Повече информация за събитието, темите и условията за участие са публикувани на:
www.pedagozi.bg, телефон: 02/9741781 или да ни пишете на e-mail: academy@raabebg.com.

ПРОГРАМА и УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ