Учители

Най-добрият подарък за учители, абитуриенти и ученици – Livescribe Smartpen

Авангардната разработка на цифровата писалка Smartpen на фирма Livescribe променя фундаментално начина, по който хората извличат, получават и обменят информация чрез писалка и хартия. Цифровата писалка представлява компютър в писалка, който записва всичко, което чувате и пишете.

В допълнение компютърът синхронизира аудиозаписа с това, което пишете.

Как работи Smartpen? Стартира се аудиозапис на писалката и се записва поясняваща бележка в тетрадката. След приключване на аудиозаписа е достатъчно само да се докосне с върха на писалката записаната бележка и писалката възпроизвежда аудиоинформацията, свързана с тази бележка.

При работа се използва стандартна хартия, върху която са отпечатани специално позиционирани микроточки. На тях се базира патентованата уникална позиционираща система.

Програмата Livescribe Desktop осигурява пренос на информацията от писалката към компютъра на потребителя. Там записите могат да се използват, организират и споделят онлайн и офлайн в различни формати – интерактивни Flash филми или PDF файлове.

Приложни програми – Разработени са десетки приложения в най-различни области – за повишаване на продуктивността при обучение, за разпознаване на ръкописен текст; хартиен таблет, речници, разговорници, за проверка на правопис, калкулатор, музикални – пиано, китара и др.; игри, развлекателни и много др.

Кой използва Smartpen? Основните функционалности, допълнителните приложения, както и наличието на отворена платформа за разработка на приложения правят възможностите за използване на цифровата писалка практически неограничени. Основното й приложение е в областта на образованието.

Smartpen е незаменим помощник на ученици, студенти, учители, преподаватели, директори.

24 май е празник на славянската писменост и култура и на всички свързани с образователния сектор: учители, ученици, студенти, директори на училища и университети и т.н.

Писалката Smartpen е перфектният подарък за учители, които желаят да са максимално организирани в учебните си часове . Уникален помощник и на ученици в подготовката им за бъдещи студенти. Незаменим подарък и за студенти в лекционните зали, студентски сесии и незабравими студентски спомени! ЗА ВСИЧКИ ВАС: ПОДАРЪЦИ на стойност 10 % от стойността на закупения продукт от номенклатурата на БРЕЙНУЕР. Подаръците се избират от над 220 диска с програми, компютърни игри, аудио и видео дискове.

Забравя този, който си мисли, че ще запомни и е умен този, който си записва!!!

За повече информация:    088 63 63 63 0, 9284814
brainware@intech.bg,www.brainwarebg.com,www.softwarebg.com