Ученици

Награждават победителите от състезание то по компютърни мрежи за ученици

Официалната церемония по награждаването на победителите в Шестото национално състезание по компютърни мрежи за ученици от 8 до 12 клас ще се състои на 10 април (събота) от 12:00 ч. в Националния център за подготовка на ученици за олимпиади, намиращ се на ул. „Драган Цанков” № 21А.

 

Организатори на състезанието са Министерство на образованието, младежта и науката, Факултет по математика и информатика  към СУ „Св. Климент Охридски” и Българска асоциация на мрежовите академии.

 

Състезанието ще се проведе на 9 април и ще включва теоретичен тест и практическата задача. За участие са се регистрирали над 100 ученика от цялата страна. Регистрацията приключи на 6 април.

 

Поканени да поздравят победителите са президентът Георги Първанов, министър председателят ген. Бойко Борисов, председателят на Комисията по образованието, младежта и науката в 41-то Народно събрание на Република България Огнян Стоичков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов и др.

 

Детайли за регламента и конспекта са публикувани на следния уеб адрес: http://edusoft.fmi.uni-sofia.bg/.