Ученици

Наградиха призьорите от конкурса “Проектът на нашия клас – за живот без тютюн 5“

На 27 юни 2013 г. министърът на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова участва в церемонията по връчване на награди на победителите в Националния ученически конкурс „Проектът на нашия клас – за живот без тютюн 5“, която се проведе в Министерството на здравеопазването.

Националният ученически конкурс „Проектът на нашия клас – за живот без тютюн 5“ се провежда за пета поредна година и в него участват ученици от 1 до 12-ти клас, разделени в три възрастови групи – от 1-4 клас, 5-8 клас и 9-12 клас. В предишните четири издания на конкурса със свои проекти и художествени творби са се включили близо 13 200 ученици и над 400 техни учители от цялата страна.

През тази година в конкурса се включиха над 2200 ученици с 53 свои проекта, осъществени под ръководството на 65 техни учители.

Провеждането на Националния ученически конкурс е по инициатива на Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта и Министерството на културата.
 
Финалистите-победители в конкурса и наградените проекти може да видите ТУК.