Мнения

МОН с награда за иновативни практики в държавната администрация

На специална церемония, състояла се в Дома на Европа, Министерството на образованието и науката бе отличено с първа награда и получи статуетка и грамота на организирания от Института по публична администрация (ИПА) конкурс за иновативни практики в доброто управление в държавната администрация.

Екип на МОН с ръководител Красимира Коева – директор на дирекция „Канцелария и административно обслужване“, участва в конкурса с проект, наречен „Отчитането и анализът на индивидуалните потребности на лицата като ключова предпоставка за въвеждане на успешни иновативни практики в доброто управление на процесите по предоставяне на административни услуги в МОН“.

В конкурса участваха множество централни и местни администрации на различно ниво (министерства, държавни агенции, центрове, общини и областни администрации и др.). Всички представени практики са оценени от специално определена комисия към ИПА, чиито членове са доказани експерти в съответната област, което прави получения приз още по-голямо признание за работата на МОН.

Източник: Пресцентър на МОН