Мнения

Министър Игнатов награждава културни дейци в Пирдоп, участва и в Хепънинг

На 19 май 2011 г. от 18:00 часа в читалище „Напредък“ в Пирдоп, министър Сергей Игнатов ще участва в церемонията по награждаването на дейците на културата и образованието в общината, информира пресцентърът на МОМН.

Той ще връчи ежегодното отличие  „Даскал Тодор Пирдопски“, което се дава на пенсионирани учители за  високи професионални заслуги.

Два дни по-късно, на 21 май 2011 г. от 13:15 часа на площад „Патриарх Евтимий“ в София Игнатов ще участва в Хепънинг, с който ще се закрие Европейската седмица на младежта 15-21 май. Тази година българското присъствие в нея се отбелязва с Националната кампания „Промяната започва от теб“, чийто старт даде проф.Игнатов на 21 април 2011 г. в 1 СОУ „П. Славейков“.

Министърът на образованието, младежта и науката покани младите хора на България да се присъединят към деветте послания на кампанията, да ги разпространят и да реализират конкретни инициативи, свързани с тях.

Един месец по-късно на Хепънинга ще бъдат обявени резултатите от активността и реализираните кампании и инициативи във Фейсбук.

Министър Игнатов ще подари своя книга за Акцията по събиране на книги за дарение на училищна библиотека на СОУ „Васил Левски“, с. Коларово.