Мнения

Министър Воденичаров в Бургас за три дни

От 17 до 19 февруари 2013 г. министърът на образованието, младежта и науката акад. Стефан Воденичаров ще гостува в град Бургас, информира пресцентърът на МОМН и публикува програмата му.

На 17 февруари от 14:00 часа ще се проведе първа копка на Спортна зала на Гимназия за романски езици „Г.С.Раковски“/Природо-математическа гимназия „Н.Обрешков“ – Бургас.
     
На 18 февруари от 12:00 часа ще бъде официалното представяне и освещаване на новите 67 модерни автобуси с марка „Соларис“, закупени по проект „Интегриран градски транспорт на Бургас“, финансиран по ОП „Регионално развитие“.

В 14:00 часа министър Воденичаров ще се срещне с народни представители. А в 15:00 часа е планирана среща с ръководството на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.
     
На 19 февруари от 09:30 часа ще се проведе среща при областния управител на Бургас г-н Константин Гребенаров, на която ще бъде подписан меморандум за регионално сътрудничество между институциите.

В 10:00 часа министърът на образованието, младежта и науката акад. Воденичаров ще присъства на представяне на стратегията на БАН, иновационната политика и регионалното сътрудничество пред кметовете на общини от областта, представители на институциите, висши училища, неправителствени организации.