Международен форум във Виена кани софтуерни инженери от България

Международен форум във Виена кани софтуерни инженери от България

За трета поредна година във Виена ще се проведе Конференцията на австрийските софтуерни разработчици WeAreDevelopers. На 11 и 12 май 2017 в австрийската столица ще се съберат над 2000 разработчици и мениджъри от сферата на информационните технологии.

Фокусът на програмата ще бъде върху разработването на уеб и мобилни приложения и софтуерни разработки, както и върху актуалните тенденции като виртуална реалност, умни устройства, роботика и изкуствен интелект. Предварителната продажба на билети започва още през декември. Редовната цена е 199 евро, но първите закупени билети бяха пуснати на промоционална цена от 39 евро, а в момента се продават по 59 евро.

За кратката си история Конференцията на софтуерните инженери набира все повече популярност. Ако на премиерното издание през 2015 в нея участват едва 200 души, то през следващата година те са вече 500. На предстоящата конференция за първи път ще има и участници от чужбина. Организаторите канят софтуерни разработчици от Централна и Източна Европа да се включат във форума. В изложбената зала Марксхале на площ от 7000 кв.м. ще бъдат представени.

Източник: uchi.bg

Коментари във Facebook