Училища

МЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ ЗА ПРЕДСТОЯЩО ФОРМИРАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН МЛАДЕЖКИ СЪВЕТ В БЪЛГАРИЯ

Уважаеми приятели,

Имаме удоволствието да ви поканим на международен младежки форум във връзка с предстоящо формиране на Национален младежки съвет в България.
По време на форума ще бъде представен опитът на Франция в създаването и функционирането на успешна младежка политика и Национален младежки съвет, както и добри европейски практики в тази сфера.

Представителите  на Министерството на младежта на Франция, на Министерството на образованието, младежта и науката на България, Френския национален младежки съвет и експерти към Европейската комисия ще обменят опит за  реализирането на успешната младежка политика.

Моля, да потвърдите участие на един представител от младежка организация с изпращане на попълнена регистрационна форма (изтегли ТУК ) на електронна поща: youth.forum.31may@gmail.com до 25 май 2010 г.

Форумът е организиран с подкрепата на МОМН и финансовата подкрепа на Френския културен институт и Нов български университет.

Събитието ще се проведе на 31 май 2010 г. от 13:00 ч. в аулата на Нов български университет на адрес улица „Монтевидео” № 21.