Учители

Майката, набила учителка в Меричлери, била под афект

Майката, набила учителка в Меричлери, просто била под афект. Именно с емоциите семейството на агресивната жена оправдава реакцията й. Припомняме, че новината за побоя над преподавател гръмна вчера, след като стана ясно, че предишния ден 14-годишната й дъщеря била изгонена от клас. Поводът за наложеното наказание бил написани на дъската нецензурни думи по време на час.

Сестрата на тийнейджърката Тошка твърди, че преподавателката е удряла шамари на детето и е дърпала за косата момичето, като така я извлякла до вратата. Последвало нахлуването на гневното родителско тяло, което възнамерявало да реши проблема с физическа саморазправа.

По първоначални данни майката ударила жената с дървена дръжка на метла. Директорът на училището обясни пред Нова телевизия, че е станала суматоха и трудно е можело да се ориентираш какво точно става. В крайна сметка твърдят, че учителката е получила и шамар.

От началото на годината с 14-годишното момиче и сестра й работят психолози. А учители от школото обясняват, че ходят със страх на работа.

Районният съд в Димитровград осъди 44-годишната Мария Борисова на 10 денонощия арест за това, че ударила учителката на дъщеря си с дръжка на метла.

Източник: cross.bg