Ученици

Летни езикови ваканции с нови възможности

От 20 до 24 януари в България се провежда „Седмица на швейцарското образование“, която ще представи новите ваканционни програми за деца за лято 2020 г.

Езиковите центрове към някои от най-известните швейцарски колежи ще предоставят специални отстъпки от 20% за всеки участник, който избере ваканция в рамките на седмицата. Акцент ще са личните консултации за избор на най-добрия летен езиков курс в Швейцария.

С четирите си официални езика, красива природа и безопасна среда, алпийската страна е предпочитана образователна дестинация за световния елит. Седмицата дава възможност за запознаване с част от най-известните швейцарски колежи и ранно записване на ваканции в техни кампуси. Бонус е възможността да се спестят от 950 до 2600 франка в зависимост от програмата и времето за престой. Освен подготовката по избрания чужд език, летните ваканции в Швейцария предоставят възможност за практикуване на любим спорт, изкуство или занимание.

Най-добрите швейцарски училища ще представят новите си езикови ваканции и специализирани курсове. Сред тях са курс „Дигитални умения“, езиков курс и футбол с треньори от „Реал Мадрид“ на Lyceum Alpinum Zuoz, език и футбол с треньори на „Милан“ на училището TASIS Лугано, създаване на дрон и работа в криминална лаборатория от Leysin American School, приключенски лагер в курорта Вербие и много други. Гост на специално събитие на 21 януари в София ще е представител на най-старото швейцарско училище „Брилянтмон“, който ще запознае родителите с образователните програми на английски език.

Седмицата се организира по идея на водещата консултантска компания за образование в чужбина „Интеграл“ и се провежда от 9 ч. до 18 ч. във всички нейни офиси в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Русе.

Източник: investor.bg