Ученици

Конкурс за слоган за европейското развитие

Тази конкурс е координиран от АЛДА – Европейската Асоциация на Агенциите за местна демокрация и се изпълнява от всички партньори по проект LADDER. Конкурсът е насочен към представянето на слогани с цел повишаване на интереса и осведомеността по теми свързани с Европейската година на развитие.

Ако сте училище, което се интересува от глобалните проблеми и искате да се присъедините към международния опит, не пропускайте възможността! Включете се и участвайте в конкурса за слоган. Най-добрите слогани, създадени от ученици ще бъдат избрани да станат лозунги на проект LADDER, ще бъдат популяризирани на интернет страницата му и ще се използват в рекламните материали.
Предложенията могат да бъдат текст на слогана, снимка с текст или кратко видео (1-2 мин. максимум) с послание за развитиетo.

Могат да участват младежи на възраст между 10 и 18 години, които искат да бъдат част от Европейския дух и да участват в разпространението на общоприетите ценности за Развитието (ценностите на Европейската година на развитие 2015).

Краен срок: 30 ноември 2015

Още информация