Учители

Кой получи награда “Константин Величков“

Вчера бяха раздадени ежегодните награди „Константин Величков“, които с се връчват на учители, отличили се с високи постижения в работата си с ученици.

В категорията „Работа с изявени и даровити деца и ученици и работа с деца със специални образователни потребности“ награди получиха Пепа Павлова – старши учител по физика и астрономия в Природо-математическа гимназия „Акад. Иван Ценов“ – гр. Враца, и Виолета Георгиева – ресурсен учител  от гр. Монтана.

В категория „Методическа, творческа и иновационна дейност“ бяха отличени Цвета Гергова – старши учител в ОУ „Неофит Рилски“ – гр. Велинград и Румяна Неделчева – старши учител по български език и литература в Гимназия „Васил Левски“ – гр. Исперих и

Бисерка Славова – старши учител по френски език в Гимназия „Васил Карагьозов” – гр. Ямбол.

Анна Екова – Андреева – старши учител по музика в СОУ „Йордан Йовков“ – гр. Русе, и Димитър Добрев – старши учител по български език и литература в Професионалната гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ в Сливен получиха приза  в категория „Възпитателна дейност, работа с родителите и обществеността, извънкласни занимания”.

Деца и ученици от 144 СОУ „Народни будители“ поздравиха наградените и присъстващите по повод Деня на будителите с празнична програма.