Ученици

Кандидат-президенти показаха дипломите си

Дипломите на кандидатите за президент станаха център на предизборната кампания. След като потребители в социалните мрежи се усъмниха истинска ли е дипломата на един от основните претенденти за „Дондуков” 2, bTV провери с какво висше образование са първите петима кандидати според проучването на “Маркет Линкс”.

Преди повече от 2 седмици пресцентърът на ГЕРБ разпрати до всички медии копие от дипломата на Цецка Цачева.

Копието обаче предизвика нови спекулации в социалните мрежи – основно заради това, че номерът на документа е написан на ръка, а не е отпечатан на бланката. Потребители започнаха да пускат снимки на своите дипломи за сравнение.

Генерал Румен Радев се е дипломирал с пълно отличие от висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия и военната академия „Георги Раковски“.

В характеристиката му от американския военновъздушен колеж „Максуел“ в Алабама пише, че е първи сред чуждестранните студенти. Преподавателите му пишат в характеристиката, че е воин от 21 век , подготвен за победи и да предизвика промени на стратегическо ниво.

Четвъртият според проучването на „Маркет Линкс” Веселин Марешки представи дипломата си: С успех 4 той става машинен инженер от Висшия машинен електротехнически институт в град Варна, който сега е познат като Техническия университет.

Останалите двама кандидати все още не са предоставили техните дипломи!

Източник: http://btvnovinite.bg/