Как да организираме дистанционно обучение в училище

Мрежата на учителите новатори представя облачни технологии за образованието в България от 10 години.

В настоящият момент ние се срещаме в курса онлайн с 44 000 колеги-учители от цялата страна, които искат да се запознаят с методическите възможностите за онлайн прилагане на приложения от Office365 за индивидуална и екипна работа.

С чувство на дълг предоставяме нашият принос в условията на възникналата пандемия и въведеното извънредно положение.

Ние сме доказали, че можем да научим училищните екипи как да се реализира ролята на преподавателя в Облачната класна стая като модератор и мотиватор.

Уверени сме, че в сложната обстановка и при предприемане на електронно обучение, можем да помогнем компетентно на всяко училище за онлайн водене и насочване на учебния процес и постигане на целите по отделните предмети.

Нашето предложение в помощ на бързото  въвеждане на дистанционното обучение във вашето училище е следното:

 

И ако Ви е необходима още помощ Ви предлагаме нашата експертна индивидуална консултация чрез онлайн обучение през виртуална класна стая на живо с учителите от Вашето училище. Решаване на конкретни казуси, помощ при настройки на акаунти и отговор на всичките Ви въпроси свързани с платформата.
Разполагаме с над 50 лицензирани обучители с над 10 годишен опит в сферата на ИКТ технологиите в образованието, които ще се включат онлайн и ще Ви съдействат.

В рамките на обучението в реална среда ще научите как да ползвате безплатната платформа за виртуална  класна стая Мicrosoft teаms. Съобразена с българските условия  методология за провеждане на дистанционно обучение с акаунтите ви раздадени от МОН.

За повече информация моля пишете ни на oblak@teacher.bg или се обадете на Телефон: 0879230100; 0879830100