Училища

Как да изградим иновативно училище с Windows 10 и Office 365?

Microsoft стартира отново с проекта „Как да изградим иновативно училище с Windows 10 и Office 365?”. След успеха и обратната връзка от преподавателите посетили серията от безплатни обучения в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Благоевград екипът продължава с градовете Русе, Плевен, Шумен, Варна и Стара Загора.

Проектът „Как да създадеш иновативно училище с помощта на Windows 10 и Office 365” започна през месец октомври 2016г. като съвместна инициатива на Microsoft и РУО в страната като идеята е да се запознаят преподавателите с технологичен профил от цялата страна с последните решения на компанията в сферата на образованието.

Всеки преподавател, който е с технологичен профил или интерес в областта на дигиталното преподаване и учене може да присъства на напълно безплатния семинар. За максимално удобство на преподавателите в споменатите градове екипът ще изнесе по няколко семинара във всеки град. Моля регистрирайте се само по веднъж.

„Как да изградим иновативно училище с Windows 10 и Office 365?” започва от другата седмица с градовете Русе и Плевен. Можете да се регистрирате от тук:

Русе: https://www.microsoftevents.com/profile/web/index.cfm?PKWebId=0x400008c85c

Плевен: https://www.microsoftevents.com/profile/web/index.cfm?PKWebId=0x396189ba3b

Можете да научите повече за инициативата от тук: https://www.microsoft.com/bg-bg/innovativeschoolfy17

Следете сайта teacher.bg за повече информация относно бъдещите събития. 

Източник: Microsoft Bulgaria