Мнения

И тази година – Фамилатлон в Южния парк

Чудите се къде да прекарате със семейството неделния следобед, за да се позабавлявате заедно на открито? Изберете и тази година Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. 18 май 2014, 14:00 часа, Южен парк, София!

Умувате какво хоби да предложите на детето си, за да развива своите умения? Елате, за да изпробвате заедно с него множество нови възможности – капоейра, йога на смеха, бойни изкуства, танци, лакрос, бейзбол и софтбол, приключенски игри, рисуване, опознаване на птиците в парка и още, и още спортни, артистични и екологични занимания.  Вижте всички участници в Панаир на възможностите тази година.

Освен спорт, арт ателиета, еко и други занимания на поляната ще има игра за ориентиране „Малката Европа“ с 28-те столици на Европейския съюз, разпръснати в сърцето на столичния Южен парк. Ако решите нашата европейска кръстословица пък, имате шанса да участвате в Семеен дуел с друго семейство на сцената на Фамилатлон.

Кара ви се колело с децата или пък искате да вдъхнете увереност на вашето дребосъче, че умее да се справя на две колела? Фамилатлон е точното място. Освен че можете да се включите в Големия велопоход за велосипедисти над 7 години, можете да доведе малкото си дете да се участва в Малкия велопоход. Разбира се, малките велосипедисти могат да дойдат и на три или четири колела. Раздаваме награди на смелчаците и се радваме на усмивките на малчугани и възрастни.

Регистрирайте предварително имената, възрастта и номерът на детската градина на вашият дребосък на нашата поща, за да участвате в играта за детска градина с най-масово участие.