Учители

Инициативата “Сподели урок“

ОУ „Кочо Честеменски“ – град Пловдив кани всички учители на територията на Република България да се присъединят към инициативата „Сподели урок“.

Дейността е част от реализирането на проект „Транснационално сътрудничество и споделяне на опит за подобряване качеството на образованието в училище“, по програма Еразъм+ в партньорство с начално училище „Green Lane“ в Бърнард Касъл, Великобритания.

За споделянето на добри практики каним всеки колега – учител или педагогически съветни – да сподели своя опит, като представи урок с иновативни методи. Уроците трябва да бъдат разписани съгласно формуляр (може да бъде свален на български или на английски език от vlibrary.chestemenski.eu) и изпратени до 01.ХІІ.2015 г. на адрес sharelesson02@gmail.com

Всички уроци ще бъдат качени във виртуалната библиотека на проекта.

За първите три училища, представили най-голям брой уроци, има предвидени награди. Всички участници ще получат сертификат за участие.

Надяваме се с общи усилия да създадем интересно и полезно място за споделяне на добри практики за всички колеги от страната.

Краен срок: 1 декември 2015 г.

Още информация