Мнения

ИК „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ подготвят дигитални учебници

ИК „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ разработват серия от уникални електронни учебни продукти. Те представляват дигитален вариант на одобрените от МОМН учебници за 5-7 клас и ще бъдат готови за учебната 2011/2012 година.

Очаквайте и допълнителните електронни разработки по ключови теми от учебното съдържание на всички учебни предмети за 1, 2 и 3 клас.

Новите продукти са интерактивни, лесни за използване и ще подпомагат работата както на учителите, така и на учениците и техните родители. Целта им е да предоставят достъп до допълнително образователно съдържание, да подпомагат междупредметните връзки и да онагледят учебния процес с всички възможности, които дава развитието на съвременните технологии.

Техният софтуер позволява непрекъснато обновяване на съдържанието според последните развития в съответната област. За работата с тях няма да е необходима допълнителна квалификация на преподавателите.

Електронните учебници ще бъдат предоставени за свободно ползване на всички учители, които работят по учебниците на ИК „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“.

Oт издателствата анонсират и специална програма с преференции за лоялните им партньори.