Учители

Изтеглете Service Pack 2 за Майкрософт Офис 2007

Майкрософт пусна Microsoft Office System Service Pack 2, който подобрява значително стабилността, производителността и оперативната съвместимост на продуктите. Подобренията включват:
 
·         Допълнителна поддръжка на файловите формати ODF, PDFи XPS. SP2 дава възможност на потребителите да избират файловия формат, който най-добре отговаря на техните нужди. Чрез SP2, Office 2007 включва вградена поддръжка на по-широка гама файлови формати от всеки друг офис продукт – над 18 различни файлови формати, сред които Open XML, ODF, XPS и PDF.
·         Подобрения в производителността на Microsoft Office Outlook. На базата на обратна връзка получена от клиентите SP2 предлага подобрена производителност и надеждност на Outlook 2007. Сега той е с 26% по-бърз от своя предшественик при всекидневна работа и с 36% по-бърз при работа с по-големи пощенски кутии.
·         SP2 прави оперативната съвместимост с Office по-лесна за разработчиците предоставяйки инструменти и ресурси, с които процеса на разработка се скъсява, а това от своя страна води до намаляване на разходите. Това е чудесна възможност за разработчиците на съвместими с Office приложения. Повече информация може да намерите на:  www.openxmldeveloper.org Там можете да видите и някои от решенията, които се разработват в момента.
Microsoft Office System Service Pack 2 може да бъде изтеглен безплатно на следния адрес http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b444bf18-79ea-46c6-8a81-9db49b4ab6e5