Мнения

Изложение “Една посока, много възможности“

На 28 май 2015 г. от 11:00 ч. до 20:00 ч. в Градската градина на София (на мястото на бившия мавзолей) ще се проведе изложение под наслов „Една посока, много възможности“.

Събитието ще събере на едно място експерти от всички европейски програми за периода 2014-2020 г., които ще предоставят информация и материали за актуални процедури за кандидатстване с проектни предложения, добри практики по вече реализирани проекти, както и обща информация за програмите.

Специална шатра е отделена за Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ с управляващ орган Министерство на образованието и науката. Интересуващите се могат на място да получат информация и материали.

В изложението ще се включи и Европейският комисар по регионалната политика

г-жа Корина Крецу, която в 18:00 часа ще посети щандовете на програмите.

За доброто настроение на всички участници в изложението е предвидена богата музикална програма.

В рамките на събитието ще се състои и официалното награждаване на победителите в конкурса „Направи селфи с европроект“, което е с начален час 17:30 ч. Конкурсът се провежда в периода 20 – 27 май 2015 г. чрез социалната мрежа Фейсбук. За повече информация и участие посетете профила eufunds.bg.   

Инициативата е на Централното координационно звено в Администрацията на Министерския съвет и се провежда съвместно с у правляващите органи на програмите за периода 2014 – 2020 г.