Започна регистрацията за конкурса ”Наградите на БАИТ за 2014г.”

Започна регистрацията за конкурса ”Наградите на БАИТ за 2014г.”

Започна новата кампания по регистрация за конкурса “Наградите на БАИТ” 2014 г. Кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев.

Вече е подадена първата кандидатура в категория “Мобилни решенияhttp://www.bait-awards.bg/Participants/12/

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2015 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/

Регистрацията е безплатна.
Конкурсът е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

Тази година има два нови момента – добавя се нова категория за “Развлекателен софтуер“, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Вторият момент е, че конкурсът ще се проведе в рамките на европейския проект Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ. Това е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. По-голямата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

Това четвърто издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда (печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри), Студентска награда, Публична администрация (държавна и общинска), Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

И в това издание на конкурса, към статуетките и грамотите в отделните категории, ще има и паричните награди. Те  са  под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Как са протекли предишните три издания на конкурса и кои са победителите в отделните категории по години може да се види на http://bait-awards.bg/Archive/

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg .

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на м. януари 2015.

Конкурсът и церемонията за връчване на “Наградите на БАИТ” за 2014 г. се провеждат с подкрепата на:

Сребърен спонсор: SAP Labs България

SAP_grad_R_pref.jpg

В партньорството с: БНТ, БНР, БТА, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews, Diploma.bg, Digital Europe, Национален център за безопасен интернет, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Националното сдружение на общините в Република България, LauncHub, Eleven, StartUP, Start it Smart, b2b Media и Предприемач.

 

 

BNT_logo_antena_2008.jpgBNR_BG_two_colors copy.jpgbta.jpgidg_logo.jpgLogo-Technews-New.png

logo CW.jpgComputer logo 1.jpgLogo_Teacher.JPG

logo_diploma.jpgdeca_online_www.jpglogo_BSMEPA_textbg_1.jpgLogo NSORB.jpg

 

Launchub_logo_cmykJPEG.jpgeleven-logo.jpg

   

Logo Hor.jpg      Start It Smart (on blue - cut).png

Logo DIGITALEUROPE.JPG

 

 

Коментари във Facebook