Мнения

Започна регистрацията за конкурса “Наградите на БАИТ за 2014г.“

Започна новата кампания по регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ“ 2014 г. Кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев.

Вече е подадена първата кандидатура в категория „Мобилни решенияhttp://www.bait-awards.bg/Participants/12/

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2015 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/ 

Регистрацията е безплатна.
Конкурсът е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

Тази година има два нови момента – добавя се нова категория за „Развлекателен софтуер„, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Вторият момент е, че конкурсът ще се проведе в рамките на европейския проект Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ. Това е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. По-голямата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

Това четвърто издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда (печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри), Студентска награда, Публична администрация (държавна и общинска), Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.
 

И в това издание на конкурса, към статуетките и грамотите в отделните категории, ще има и паричните награди. Те  са  под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Как са протекли предишните три издания на конкурса и кои са победителите в отделните категории по години може да се види на http://bait-awards.bg/Archive/ 

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на м. януари 2015. 

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ“ за 2014 г. се провеждат с подкрепата на:

Сребърен спонсор: SAP Labs България

SAP_grad_R_pref.jpg

В партньорството с: БНТ, БНР, БТА, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews, Diploma.bg, Digital Europe, Национален център за безопасен интернет, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Националното сдружение на общините в Република България, LauncHub, Eleven, StartUP, Start it Smart, b2b Media и Предприемач.

 

 

BNT_logo_antena_2008.jpgBNR_BG_two_colors copy.jpgbta.jpgidg_logo.jpgLogo-Technews-New.png

logo CW.jpgComputer logo 1.jpgLogo_Teacher.JPG

logo_diploma.jpgdeca_online_www.jpglogo_BSMEPA_textbg_1.jpgLogo NSORB.jpg

 

Launchub_logo_cmykJPEG.jpgeleven-logo.jpg

   

Logo Hor.jpg      Start It Smart (on blue - cut).png

Logo DIGITALEUROPE.JPG