Мнения

Започва набиране на кандидатури за участие в “Наградите на БАИТ“

От днес, 8 октомври 2012 г., започва набирането на заявления за участие в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2012 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Формулярите за участие ще се приемат до 6 януари 2013 г. включително на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков” 36, СТЦ Интерпред, офис 339Б или  e-mail: bait@bait.bg

Конкурсът е отворен и за компании, които не са членове на БАИТ.

Тазгодишното издание на конкурса ще определи носителите на 15-те награди в следните категории и подкатегории: Образователна награда, Журналистическа награда (печатни медии, радио и телевизия, онлайн медии), Студентска награда, Публична администрация (държавна и общинска), Бизнес иновативност, Компания на годината (експортно ориентирана и с принос на българския пазар), Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос.

След 3 г. прекъсване, през 2011 г., БАИТ възобнови връчването на наградите, но в променен формат, съобразно целите и задачите на асоциацията и променената обществено икономическа обстановка. До този момент са се връчвали само две награди – за значим принос и журналистическа.

Чрез променения формат БАИТ иска да отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2012 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Формуляр за участие, регламент на конкурса и предложения за спонсорите

Документи

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на м. януари 2013.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ“ за 2012 г. се провеждат с подкрепата на Майкрософт България,

В партньорството с: IDG.bg, Bulgaria On Air TV. Computer, Teacher.bg, Diploma.bg, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национален център за безопасен интернет