Учители

Запишете се за програмата Microsoft Innovative Educator Expert

Запишете се за програмата Microsoft Innovative Educator Expert. Подайте заявлението си сега – процесът по селекция е отворен до 15 юли. Етапите по селекция ще се проведат на английски език.

MIE Expert (Майкрософт иновативен учител) е ексклузивна програма, създадена да припознае преподаватели с иновативен и визионерски дух, които използват технологията в класната стая и помагат на учениците си да постигнат по-добри резултати чрез нея. 

Стъпки необходими за номинация: 

1.       Бъдете сигурни, че имате регистрация в  Microsoft EducatorCommunity и сте попълнили информацията за профила си.

2.       Трябва задължително да имате статус – сертифициран Microsoft InnovativeEducator (MIE) за да можете да кандидатствате за MIE Expert. Това може да стане като си спечелите 1000 точки от обученията в платформата или от други обучения.

3.       Задължително е да умеете да разговаряте свободно на английски език. Направете 2 минутно видео на Office Mix на английски език, в което отговаряте на въпросите: 

·         Защо трябва да получите статус MIE Expert? 

·         Разкажете ни как внедрявате технологиите на Microsoft във вашия образователен процес. Можете да ни покажете как го правите във видеото.

·         Ако ви изберат за MIE Experts това как би повлияло на вашата работа?

Нямаме търпение да прегледаме вашата номинация. Повече информация и връзка за регистрация в програмата може да намерите тук: https://education.microsoft.com/microsoft-innovative-educator-programs/mie-expert

Срокът за подаване на заявленията е 15 юли 2017. Победителите в надпреварата ще бъдат обявени на 25 август 2017.

Какво означава да бъдеш MIEE

Това може да означава много неща. За някои преподаватели това е възможност да учат и споделят опита си с хора от цял свят. За други това означава да бъдат част от общество на преподаватели с иновативен дух, които искат да подобрят образователния процес с помощта на технологията и иновативни похвати.

Участниците от миналата година: Росен Ралчев, Иван Гьонов, Гергана Петрова, Величка Дафчева и Таня Сребрева имаха възможността да изживеят това приключение и да посетят най-големият технологичен преподавателски обмен – Е2 в Торонто през месец март. 

Източник: Microsoft