Мнения

Зам.-министър Кастрева връчи удостоверения по проекта “Нов шанс за успех“

Заместник-министърът на образованието и науката  Ваня Кастрева посети вчера 147 ОУ „Йордан Радичков“ в София, където връчи удостоверения на участниците в третия обучителен етап по проект „Нов шанс за успех“.

„С тази първа крачка Вие тръгвате по пътя на успеха. Радвам се, че през тези дни, когато сте били заедно на училище, сте се убедили, че това, което никой не може да ви отнеме – е знанието“, каза Кастрева.

Тя  поздрави завършилите обучението за куража, с който са се включили в него и за постоянството, което са проявили, за да стигнат до края. „Резултатът е знак за успешност. Сигурна съм, че ще продължите, защото вече имате самочувствието на знаещ и можещ човек. А само със знание може да се върви напред“, заяви заместник-министър Кастрева и помоли всички присъстващи да разкажат за този проект и за обучението на своите приятели и близки, за да може новината да стигне до повече хора като тях, които не са успели да се образоват навреме. А самите те никога да не допускат децата им да не ходят в училище, защото в нашето динамично време без знания трудно ще се справят в живота.

Източник: Пресцентър на МОН