Училища

Заместник министър стана доброволец

Заместник-министърът на образованието Петя Ефтимова се присъедини към група ученици и доброволци за освежаване оградата на 67 ОУ „Васил Друмев“ в София.

Тя благодари на екипа, стоящ зад проекта, че са избрали училище за осъществяване на доброволческите дейности и добави, че чрез такива инициативи можем да покажем на малките, че със собствен труд и взаимопомощ се подобрява качеството на живот за всички.

„Пожелавам им сами да инициират подобни дейности, както и да се включат в стартиралата миналата седмица Фейсбук кампания – „Промяната започва от теб“ – каза г-жа Ефтимова и хвана четката, за да се присъедини към  учениците.  

Инициативата „Седмица на доброволчеството в район „Възраждане“ е организирана от Института за европейски и социални инициативи в рамките на проекта „Най-добре печели този, който служи най-добре“, финансиран по линия на Програмата за младежки дейности на МОМН.

При стартирането на доброволческата акция в 67 ОУ „Васил Друмев“ учениците бяха поздравени и от г-жа Ева Сеизова, кмет на район „Възраждане“.