Ученици

Заедно в час удължава срока за записване за безплатната Лятна академия

За шеста поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от 1-ви до 12-ти клас.

Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене. Поради засиления интерес към безплатната Лятна академия и увеличения си капацитет тази година, Заедно в час обявява нов краен срок за записване на ученици – 30 юни.

Часовете ще бъдат водени от млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини, които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде интересно и забавно. Всички учители по програмата Заедно в час са обучени по международен модел с фокус върху успеха на всеки ученик.

Тази година академията ще се проведе в две софийски училища – 144 СОУ „Народни будители“ в ж.к Младост и 96 СОУ в ж.к. Люлин от 25-ти юли до 11-ти август, всеки делничен ден от 8:30 до 12:30 ч. В нея за първа година ще могат да се включат над 1000 ученици.

Заедно в час осигурява:
– безплатно обучение и учебни материали;
– индивидуални и групови занимания с учениците;
– специални забавни събития – игри и забавления;
– сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.
Срок за записване – 30 юни. Местата са ограничени! Участието е напълно безплатно!

В първия ден на Академията (25 юли) всеки ученик трябва да носи декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник.

Можете да запишете детето си ТУК