Училища

Дни на отворените врати в ГПАЕ “Гео Милев“ Бургас

Учители и ученици от ГПАЕ „Гео Милев“ желаят да създадат динамичен, интересен и ползотворен процес, като превърнат три дни от техният училищен живот в лаборатории за знания и технологии. Докоснете се до това преживяване, Свържете се с тях, потърсете нови знания, използвайте технологиите и почувствайте техния дух!

От 4 до 7 юни вратите на гимназията ще са отворени за посещения. Поканете вашите роднини и приятели да видят какво се случва в класните стаи, кабинети и спортни площадки в гимназията.

Всеки ученик може да се включи в мероприятие от програмата, независимо дали се провежда с неговия клас или с друг. Всеки участник ще получи разпечатана програма– Open Days List на първото мероприятие, в което участва, срещу избраното мероприятие ръководителят му ще отбележи участие.

На 7 и 8 юни всички участници ще предадат своите Open Days Lists в стая 212. Те ще послужат за извиняване на отсъствията за часовете на участието, а според броя участия ще се разпределят НАГРАДИТЕ, които ще се раздадат в часа на класа на 13 юни.

Прочети още във Фейсбук страницата
Виж пълната програма по дни