Мнения

Девето издание на „Кариера в България. Защо не?”

Темата за професионалния растеж и развитие в България е основен акцент в конферентната част на форум „Кариера в България. Защо не?” /линк към платформата – http://karieravbulgaria.com/. Деветото поредно издание на форума ще се проведе на 9 септември 2016 г. в Интер Експо Център-София. 

В момента на http://www.karieravbulgaria.com/forum-2016 тече безплатната регистрация за всички българи с опит и/или образование в чужбина, които искат да научат повече за възможностите за професионална реализация в България. Събитието за 5-та поредна година е под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина. 

Целта на семинарната програма, която ще се случва паралелно с кариерното изложение с над 80 топ работодатели в България, е да създаде платформа за споделяне на идеи, умения, опит и контакти и да покаже мотивиращи истории на хора, реализирали се успешно в България.  С подкрепата на Streamer.BG тя ще бъде излъчвана на живо на сайта на инициативата. Форумът ще бъда открит от Камен Донев.

Източник: dnes.bg