Училища

В 81 СОУ “Виктор Юго“ организират благотворителен коледен базар

За четвърта поредна година ръководството и училищното настоятелство към 81 СОУ „Виктор Юго“ организират благотворителен Коледен базар, който отвори врати на 17 декември. Участие в него със своите произведения имат учениците от училището.

Както винаги разнообразието от сурвачки, картички и коледни играчки е огромно. Празнични свещници, орнаменти за елхата, украсени в коледен дух бутилки и буркани също допринасят за настроението.

Изненадата за първите гости на базара бяха подранилият, но донесъл със себе си свежо коледно и новогодишно настроение дядо Коледа и вярната му помощничка Снежанка, които раздаваха неуморно усмивки на присъстващите.

И тази година благотворителната акция има своята конкретна цел. Тя е да се подобри осветлението в парка пред главния вход на училището. Миналата година бяха събрани близо 3500 лв., с които е обогатена материалната база, закупени бяха монитор, видео стена и празнична украса за сградата на учебното заведение.

„Целта е както да обучаваме, така и да възпитаваме нашите деца към благотворителност“, споделя директорът г-н Емил Христов.

Коледният благотворителен базар на 81 СОУ „Виктор Юго“ продължава до 23 декември.

Още за базара и за нашето присъствие в медиите вижте в това видео