Ученици

Във Враца предстои национален кръг от Многоезичното национално състезание

РИО – Враца и СОУ „Христо Ботев“, гр. Враца са домакини на националния кръг на Многоезичното национално състезание на МОМН за учебната 2011/2012 година, което ще се проведе утре, 19 ноември, събота.

На 18 ноември 2011 година от 15:40 часа (сборен пункт – площад „Христо Ботев“ пред хотел „Хемус“) за участниците е предвидена пешеходна екскурзия по забележителностите на град Враца с любезната подрепа на учениците и учителите от ПГТР – Враца.

Също днес в Градската концертна зала от 17:30 часа ще се състои тържествения спектакъл по случай откриването на състезанието, на който могат да присъстват всички споделящи идеята за ефективно чуждоезиково обучение. В спектакъла ще вземат участие деца от ОДЗ „Славейче“ и ОДЗ „Знаме на мира“, гр. Враца и ученици от СОУ „Христо Ботев“ – Враца, ЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца, както и ЦРД – Враца и ОДК – Мездра със своите ръководители.

Нощуващите в хотел „Чайка“ ще бъдат извозени с автобуси след спектакъла от концертната зала до хотела, а на 19 ноември в 9:15 от хотела до СОУ „Христо Ботев“.

На 19 ноември, събота, участниците в състезанието трябва да бъдат в сградата на СОУ „Христо Ботев“ и да са заели местата си срещу представяне на документ за самоличност за времето от 9:50 до 10:00 часа. Времетраенето на състезанието е 150 минути.

Организаторите поздравяват класираните за участие ученици и техните учители по изучаваните чужди езици от област Враца, както и от цялата страна, и им пожелават успешно представяне на предстоящия национален кръг!