Мнения

Връчиха сертификати по програма Еразъм+

Министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев връчи сертификати за качество за успешно изпълнение на проекти по програма ЕРАЗЪМ+ по време на валоризационната конференция по програма „ЕРАЗЪМ+ – УСПЕШНО НАЧАЛО“, която се проведе днес в Централния военен клуб.

Организатор на конференцията е Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР), а целта й е да се представят добрите практики в образованието и да бъдат отличени качествените проекти по програма „Еразъм+“.

„Днес, в тези сериозни и отговорни времена, Центърът за развитие на човешките ресурси провежда своята годишна конференция, с която искаме да отбележим успешното начало на програма „Еразъм+“- програмата за образование, обучение, младеж и спорт в България“, каза директорът на центъра Мануела Радева при откриването на форума.

Тя изтъкна възможностите, които програмата предоставя за младите хора – да бъдат информирани, да учат, да надграждат и споделят своя опит, да бъдат новатори, доброволци или Еразъм студенти и да участват активно в обществения живот на всички нива.