Учители

Волейболист стана учител по физическо

Волейболистът Светозар Иванов е поредният именит спортист, който се включи в инициативата „OpenEDU 2013 – Училище за живота“. Бившият състезател на ЦСКА стана съдия по волейбол по време на урока, който проведе с децата. Учениците от столичното 31 СУЧЕМ „Иван Вазов“ изпълниха салона по физкултура и с радостни викове приковаха вниманието на съучениците си от другите класове. С много емоции децата продължиха да играят и в междучасието.

„За мен е удоволствие, че отново участвам в толкова хубава и полезна инициатива. Трябва да се спортува! Спортът помага през целия живот. Той учи на дисциплина и упоритост, дава стимул за  победи, а те  носят радост и удовлетворение от положения труд”, сподели Иванов и раздаде много спортни пособия и награди от МФВС.

Инициативата „OpenEDU 2013 – Училище за живота“ се провежда под патронажа на вицепремиера и министър на труда и социалната политика Деяна Костадинова в партньорство с Министерството на физическото възпитание и спорта, Министерството на образованието, младежта и науката, Министерството на културата, Министерството на отбраната, Българската академия на науките, Държавния архив, Българската  агенция за инвестиции и др.