Учители

Виртуални семинари на тема Microsoft Office 365

С цел да се помогне на училищните ръководители, преподаватели и възпитатели в преподаването в техните училища, чрез създаване и следване на на културата, носеща духа на технологиите на Майкрософт, световният софтуерен гигант чрез Microsoft Partners in Learning е въвел практиката да организира различни виртуални семинари.

На тях всички заинтересувани от последните достижения на информационните технологии, както и от иновативните практики за преподаване могат да подобрят уменията си и да развият лидерските си умения.

На 26 септември, в два отделни урока темата ще бъде Microsoft Office 365 и неговото приложение в училищата. Платформата предоставя на училищата и преподавателите мощен инструмент за създаване на документи, които са безценен помощник в ежедневната работа на учители и ученици.

Услугата е „облачна“, което означава, че дава възможност да се ползва онлайн от всяко място, свързано с интернет. Имейл, календар, списък със задачи и файлове – лични и споделени са „под ръка“ по всяко време.

Лекцията ще обясни в детайли многото предимства на Office 365 и как платформата може да промени към по-добро всяка класна стая.

Влезте ТУК, за да разберете как да присъствате на лекцията (изисква регистрация)

Виртуалните лекции са на 26 септември, сряда, от 16:00 ч българско време (6:00 AM Pacific Daylight Time (UTC – 7 hours) и на 27 септември 3:00 ч българско време (5:00 PM Pacific Daylight Time (UTC – 7 hours). Продължителността на всяка е 1:30 ч.