Учители

Виртуален семинар на тема “Проектиране на училища в творческата епоха“

С цел да се помогне на училищните ръководители, преподаватели и възпитатели в преподаването в техните училища, чрез създаване и следване на на културата, носеща духа на технологиите на Майкрософт, световният софтуерен лидер чрез Microsoft Partners in Learning (Партньори в познанието) е въвел практиката да организира различни виртуални семинари.

На тях всички заинтересувани от последните достижения на информационните технологии, както и от иновативните практики за преподаване могат да подобрят знанията си по темата и да развият лидерските си умения.

В сряда, 6 март 2013 г., по време на лекцията ще се говори за това как дизайнът на заобикалящата академична среда отговоря на необходимостите на обучението и образованието през 21-ви век.

Как дизайнът на училищата може да насърчи създаването на нови начини на преподаване и учене и какво е значението от интегрирането на информационните и комуникационните технологии.

Ще стане ясно как архитектурата дава възможност на учителите да работят съвместно, за създаването интердисциплинарен проект и как това дава допълнителни възможности за обучение на учениците.

Лектори ще са Ранди Филдиг и Пракаш Наир от Fielding Nair International

Влезте ТУК, за да разберете как да присъствате на лекцията (изисква регистрация)

Виртуалната лекция е сряда 6 март, от 16:00 ч българско време (6:00 AM Pacific Daylight Time (UTC – 8 hours). Продължителността е 1:30 ч.