Учители

Виртуален семинар на тема “Изследване на технологичните възможности“

С цел да се помогне на училищните ръководители, преподаватели и възпитатели в преподаването в техните училища, чрез създаване и следване на на културата, носеща духа на технологиите на Майкрософт, световният софтуерен лидер чрез Microsoft Partners in Learning (Партньори в познанието) е въвел практиката да организира различни виртуални семинари.

На тях всички заинтересувани от последните достижения на информационните технологии, както и от иновативните практики за преподаване могат да подобрят знанията си по темата и да развият лидерските си умения.

Днес, 13 февруари 2013 г., лекцията ще е на тема „Изследване на технологичните възможности“ и ще бъде представена от вицепрезидента образование в Майкрософт Антъни Салсито.

Ако някой се е интересувал какви нови възможности за обучение се предлагат с помощта на някои от най-новите технологии на пазара и как те могат да увеличат ефективността в класната стая, докато правят обучението забавно и още по-интересно, тази лекция без съмнение ще предизвиква интерес за него.

Презентацията ще обясни и някои иновативни начини за преподаване, които биха могли да доведат до по-високи успехи за учениците. Ще бъдат разгледани и примери от реалното ежедневие.

Влезте ТУК, за да разберете как да присъствате на лекцията (изисква регистрация)

Виртуалната лекция е днес,  13 февруари, сряда, от 16:00 ч българско време (6:00 AM Pacific Daylight Time (UTC – 8 hours). Продължителността на всяка е 1:30 ч.