Учители

Весела Коледа и щастлива нова година!

Мрежата на учителите новатори teacher.bg има удоволствието да Ви поздрави по повод предстоящите Коледни и новогодишни празници.

Като миг си отиде още една година – успешна за едни, не толкова за други. Дванайсет месеца, събрали в себе си всяка една емоция от живота.

Много от нас си правят равносметка за изминалата година. Оценяват постиженията си, анализират пропуснатите възможности и си обещават да ги реализират през следващата година. Защото кое ни амбицира и мотивира по-добре от надеждата, че нещата ще стават все по-добри?

Подарете си шанса да станете част от успеха на поколението, което в утрешния ден ще определя съдбата ни. Защото вие сте тези, които могат да го направят най-добре.

Затова ви пожелаваме здраве и дръзновение. Бъдете смели и вярвайте в силите си. Бъдете позитивни и търпеливи, раздавайте неуморно знания и умения. Това никога не остава невъзнаградено!

Според един древен народ тези дни бе обърната нова страница в човешката история. А от кого, ако не от всички нас, независимо с какво се занимаваме и за какво мечтаем, зависи това утрешният ден да е по-добър от днешния?

Весела Коледа и успешна нова 2013 г!

А какъв ще е късметът ни през следващите 12 месеца? Да проверим тук