Мнения

Благотворителния концерт “ДА на новите идеи в образованието!“

Сдружение „Общност за демократично образование“ ви кани на благотворителния концерт „ДА на новите идеи в образованието!“

Благотворителният концерт ще се състои на 2 декември 2014 г., от 21:30 ч. в столичния клуб Terminal 1, а събраните средства ще се вложат в създаването на полудневен център за работа с деца на демократичен принцип.

Инициативата е подкрепена от едни от най-изисканите музиканти от българската поп и джаз сцена – дамите от Sentimental Swingers, Гери Турийска, заедно със своята група Rubikub, издаваната във Великобритания Преслава Пейчева, композитора и пианист Ясен Велчев, струнна група HYPNOTIC, както и любимата на всички Белослава.

Всички те ще подарят на общността и меломаните музикални букети от своите най-обичани песни. Организаторите на концерта обещават страхотно предпразнично настроение. Заедно с подкрепата на толкова обичани артисти, сдружението се надява да привлече вниманието и съпричастността на хората, които се интересуват от бъдещето на децата си и искат промяна в българското образование. Именно затова организаторите предлагат не само билет за самия концерт, но и опция за дарителски неприсъствен такъв. За пръв път у нас такава инициатива е подкрепена и от партньори на сдружението с биткойн дарителска кампания.

За повече информация можете да посетите страницата на събитието във Фейсбук – https://www.facebook.com/events/784463228287968/

Още информация