Мнения

Бербатов отличник в НСА

Звездата на българския и световен футбол Димитър Бербатов показа, че е не само безпощаден голмайстор, но и човек, който много цени образованието и е отличен студент. Той взе с високи оценки първите си два изпита от лятната изпитна сесия в НСА.

Бербатов е първокурсник в специалността „Спортен мениджмънт“. Звездата се срещна със своя научен ръководител доц. Бисер Цолов, на когото предаде учебните си разработки по специалността. Двамата дискутираха учебния материал и някои актуални проблеми на съвременния спортен мениджмънт.

В резултат на беседата и на представените материали, в книжката на Димитър Бербатов грейна добре оформена оценка „Отличен 6“.

На другия изпит, по „История на спорта“, строгият доц. Лозан Митев имаше забележки към представянето на именития студент и му постави „Много добър 5“.

На тръгване от академията Бербатов получи нови задания от доц. Цолов и необходимата литература за подготовка. Двамата са обсъдили идея самият Бербатов скоро да влезе в ролята на лектор и пред аудитория от свои състуденти да разясни детайли от управленската структура в Манчестър Юнайтед.

снимка: Георги Димитров/sportni.bg