Безплатна йога за русенските учители на Деня на Будителите

Безплатна йога за русенските учители на Деня на Будителите

Учители от Русе ще имат възможност да посетят безплатна пробна тренировка по йога в Деня на Будителите, съобщава местният вестник “Бряг”, като цитира Тереза Николова от движението “Майтрея Сангха – приятели за един по-добър свят”.

То, заедно с Движението за хармонично развитие на човека BMST (Body, Mind & Soul Training) – Русе стартират програма в подкрепа на преподавателите в основните, средни и висши учебни заведения в крайдунавския град.

Тестовата тренировка е началото на проекта. Иначе програмата ще включва специални промоции, курсове и семинари, които да облагодетелстват учителите.

Стартът й е на 1 ноември, когато отбелязваме Деня на народните будители. Всеки трима учители, които от 1 ноември до 1 декември заедно вземат двумесечни карти за йога (24 посещения) пък ще могат да ползват намаление от 50%.

От BMST – Русе се надяват с този проект да помогнат на русенските учители чрез древните методи на Изтока да се справят със стреса, който е един от основните им проблеми в работната среда.

Още по темата

Коментари във Facebook