Учители

Безплатна йога за русенските учители на Деня на Будителите

Учители от Русе ще имат възможност да посетят безплатна пробна тренировка по йога в Деня на Будителите, съобщава местният вестник „Бряг“, като цитира Тереза Николова от движението „Майтрея Сангха – приятели за един по-добър свят“.

То, заедно с Движението за хармонично развитие на човека BMST (Body, Mind & Soul Training) – Русе стартират програма в подкрепа на преподавателите в основните, средни и висши учебни заведения в крайдунавския град.

Тестовата тренировка е началото на проекта. Иначе програмата ще включва специални промоции, курсове и семинари, които да облагодетелстват учителите.

Стартът й е на 1 ноември, когато отбелязваме Деня на народните будители. Всеки трима учители, които от 1 ноември до 1 декември заедно вземат двумесечни карти за йога (24 посещения) пък ще могат да ползват намаление от 50%.

От BMST – Русе се надяват с този проект да помогнат на русенските учители чрез древните методи на Изтока да се справят със стреса, който е един от основните им проблеми в работната среда.

Още по темата