Мнения

Безплатен семинар за директори и учители

Изключително радостни сме да поканим всички директори и учители на безплатен семинар на тема „Иновациите в началното образование“. Организатори на предстоящото събитие са Нимеро, Майкрософт България и 137 СОУ „Ангел Кънчев“ с подкрепата на РИО София-град.

На семинара ще бъдат демонстрирани възможностите, които предлага системата „Енвижън“, като класа на Деси Миленкова ще направи открит урок, а нашият екип ще представи предимствата и възможностите за включване. Теодора Върбанова от Майкрософт България ще се включи с презентация на тема „Иновации в образованието“.

Събитието ще се проведе на 28.04.2011 г. в 137 СОУ „Ангел Кънчев“, гр. София. За максимално удобство на участниците сме предвидили 2 еднакви сесии, които ще започнат от 10:00ч. и 14:00ч. Цялата програма можете да разгледате тук.

До момента „мишият проект“ се използва в над 70 училища в цялата страна и допринася за повишаване качеството на образователния процес и мотивацията на учениците и учителите в над 200 класа.

Енвижън е българска софтуерна платформа предназначена за началното образование, която цели да помогне на учителите да направят часовете по-атрактивни за учениците, като ангажира активно тяхното внимание. За да може да бъде използван софтуера, са необходими един компютър, един мултимедиен проектор и по една мишка за всеки от учениците в класа.

През миналата година „Енвижън“ получи официално одобрение и препоръка за използване от РИО София-град. Можете да прочетете пълния текст в писмото от инспектората.

Моля за Вашето потвърждение на office@nimero.com или телефон 0898 617114.