Курсове за учители с кредити

Система за бързо изпитване на ученици и получаване на обратна връзка чрез тестове и анкети.

Бърза оценка на...

Период на провеждане: С отворен край
Период на записване: Записване по всяко време
Език на курса: Български
Цена: 39 лв. за 2 месеца

Целта на курса е  българските образователни институции да използват всички възможности за онлайн обучение на учениците при създалата се повишена епидемиологична обстановка.

Бърза оценка на напредъка на учениците и получаване на обратна връзка с лесни за създаване онлайн тестове.

Създаване на изпитни тестове и анкети за минути, изцяло онлайн.

Изпращане на тестовете и анкетите до групи, класове или до определени хора.

Преглед и оценяване на резултатите за минути.

Без ограничения могат да се провеждат само обученията в дистанционна форма за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти, за които не се присъждат квалификационни кредити, но за много от Вас те биха били подходящ начин да оползотворите времето, прекарано в изолация.

Готови сме да решаваме конкретни казуси, да оказваме помощ при настройки на акаунти и да дадем отговор на всичките Ви въпроси, свързани с платформата за онлайн обучения, предоставена от Министерство на образованието и науката, както и на всякакви теми, застъпени в концепцията Иновативно училище и Офис 365.

Обучители с над 10 годишен опит в сферата на ИКТ технологиите в образованието, които ще се включат онлайн и ще Ви съдействат.
В рамките на обучението в реална среда ще усвоите използването на безплатната за Вас платформа за виртуална класна стая Мicrosoft teаms.

Същата е по съобразена с българските условия методология за провеждане на дистанционно обучение с акаунтите Ви, предоставени от МОН.

За повече информация моля да пишете ни на адрес oblak@teacher.bg или да се обадите на телефони: 0879230100; 0879830100