Истина, която всички забравят...

Публикувана на: 30.11.2007, от atlantic
Кoментари:3

Има неща, които виждаме, но предпочитаме да си затворим очите за тях, за да си спестим хабене на нерви и излишни емоции. Истината си остава истина, без значение дали ще си заровим главите в пясъка и ще я пропуснем покрай себе си.

Не можем да променим всичко, но не пречи да опитаме!

http://www.vbox7.com/play:eceacd8e

Коментари 3

11.12.2007 anilenas

Profile

   Всяко дете има право на грешка. Нали е човек, при това малък. Максимализмът на възрастния е много повече от грешка. Той създава комплекс  за малоценност и наранява по-дълбоко, отколкото си представяме. Никое дете не заслужава да чуе, че му поставят условия, за да бъде обичано.

01.12.2007 geomar

Profile

user: atlantic

 Истината си остава истина, без значение дали ще си заровим главите в пясъка и ще я пропуснем покрай себе си.

Знаем ли колко са децата в България, които заспиват БЕЗ ЦЕЛУВКА за лека нощ? Те са над 8 600 по официалните данни на Агенцията за закрила на детето.Те страдат, те са без никаква опора и защита.  

На 20.09.07 г. се състоя премиерата на документалния филм “Целувка за лека нощ”, заснет като част от социалната кампания на Аз-Детето “Аз Съм! За всяко дете - семейство!”

Трейлъра на филма може да видите тук.

30.11.2007 crocsi

Profile

Cool Има и други истини! Ето още: тютюнопушенито и бездействието на училището и родителите; дрогата и присъствието и в чилище и отново - родителите бездействат докато стане късно; алкохола в училище и бездействиено на училището и родителите!

Защо и едната и другата страна се държат като КАМИЛСКА ПГИЦА ?  Естествено - авторитета на учебното зеведение, престижа и пр.е глу...... и от друга - опитайте се да кажете на родител ,че детето му пуши трева!?Devil ( или сте го подпирали пиян в час , или сте хванали цял клас 8-мо класници да дърпат от 1-на цигара - после пом.дир. се кара на Вас ! - елитно училище!).

Давайте и Вие и в този дух! Това са също реалности.......видими и забравени на момента! ( главата в пясъка! )