Правила за писане във форума на teacher.bg

Публикувана на: 27.11.2007, от hristina
Кoментари:9

1. Писането на кирилица e задължително.
2. Участниците във форумите са длъжни да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение.
3. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Всеки, който напише нещо с единствената цел да ядоса, раздразни, изнерви и/или натовари психически друг потребител влиза в категорията нежелани потребители. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва да уведомите администраторите и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.
4. Не се допускат публични нападки и разрешаване на междуличностни конфликти във виртуалното пространство на форума.
5. Не се допуска дискриминация на основата на възраст, пол, раса и вероизповедание.
6. Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството.
7. Забранява се публикуването на адреси на сайтове  и снимки със съдържание, забранено от закона на Република България, както и на подвеждащи линкове и отявлена реклама.
8. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго, както и прекомерния off-topic – мнения, които не са свързани с темата.
9. Публикувайте темите и мненията си в подходящите раздели.  Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да подсказва за нейното съдържание.
10. Ако една тема бъде изчерпана, тя по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител може да бъде заключена и/или преместена в „Архив”.
11. Модераторите на форума си запазват правото да променят или да изтриват постове по всяко време.
12. Спазването на правилата изложени тук е задължително условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител. Вида наказание, който ще бъде приложен на нарушител се определя от администраторите и/или модераторите.

Коментари 9

11.01.2008 kr_bozhinov

Profile

user: crocsi

Проблемът не е в личната Ви поща, а в настройките тук.

Дано да Ви помогна :)Wilted Flower

Хм рокси

не си права

аз лично си изключвам и включвам известяването по мейл от профила мнисля, че и вие от там трябва да пробвате!!!!

 

 

лек, доходен  и на вас ден

 

 

 

10.01.2008 crocsi

Profile

Person Здравей Пепиния и всички ,които имате този проблем ! И аз имах такъв дълго време. Налага се да се направи настройка не само в личния профил , но и настройка във всеки форум най - долу.За всеки форум поотделно.Проблемът не е в личната Ви поща, а в настройките тук.

Дано да Ви помогна :)Wilted Flower

10.01.2008 Eko

Profile

  Не, аз нямам подобен проблем! При мен всичко е наред!

  Съжалявам!

 

  П.С. След като се държа по такъв груб начин с мен, наистина ли  вярваш, че бих ти казала нещо?

  Но все пак ще Ви помогна за друго по-важно нещо! Когато се пише печатен текст, независимо дали е в електронен формат или не, след всеки препинателен знак се оставя разстояние т.е. интервал! Мисля, че е полезно да го знаеш, все пак си на ....40! И да! Започни от себе си! 

  

10.01.2008 pepinia

Profile

Благодаря за съвета Ви,ЕКО ,но обикновено се опитвам и сама да се справя...Навик.Причината за този проблем при мен се оказа направен абонамент за форум някъде във времето.Коригирах грешката си.Може би и Вие сте го направили?!Confused

10.01.2008 dida70

Profile

SmileВ моята поща също идват по три еднакви писма,но аз не искам да се откажа от услугата-по едно писмо стига......Big Smile.

10.01.2008 Eko

Profile

 

 Пепиня, може да извикаш компютърен специалист да ти го оправи! 

 Модераторите се изказаха напълно ясно и разбрано за проблема!

10.01.2008 pepinia

Profile

Имам същия проблем.Независимо от многократните актуализиции на настройките ми за e-mail писмата не спират да се трупат.След семинара във Велико Търново /5 дневно отсъствие/ пощата ми "преливаше" от 86 писма.Може би нещо не правя както трябва, Hmmвъпреки, че бях на посочената лекция.

10.01.2008 Todor

Profile

В профила има Настройки за електронната поща.

От там се изключва. Във виртуалното училище има специална лекция ка се работи с профила в сайта.

09.01.2008 charmy

Profile

Не знам къде и как да се свържа с модераторите ,ако има такива-има проблем с уведомленията,които се изпращат до пощите-аз получавам по 3 еднакви отговора от всеки,който е писал.Някой,който може да оправи проблема нека се заеме-омръзна ми пощата да ми се запълва с едни и същи отговори.Ако проблема не може да се оправи предпочитам да не получавам нищо,а това стане ли,няма да се сещам и да влизам в сайта.Може би не само с мен ще  е така-Моля ,този,който може да помогне за отстраняване на проблема да се намеси.Благодаря.