Имам предложение за раздел:Родители

Публикувана на: 28.09.2007, от titi
Кoментари:10

Здравейте,случайно попаднах на вашият сайт.Мисля,че ще е добре да има раздел родители.

Коментари 10

10.12.2007 anilenas

Profile

Много хубаво, госпожо, но май и тази идея нещо не върви. Един месец не е писано по темата. Не са подготвени ли за подобни действия родителите или просто не вярват на безбройните инициативи, които си остават само такива. Не ги виня за това. Във времето имаме достатъчно примери за добри идеи  недовели до никаква съществена промяна. Но по въпроса не трябва да престава да се мисли, защото тяхното рамо /на родитерите/ ни е нужно. На цялото ни общество е нужна тази координация на действията.

31.10.2007 crocsi

Profile

Idea Към  titi  и tina . Много се радвам , че сте родители . Има теми и за вас. Посетете Темата "Форум" - там има например тема : "Отговорността да си родител". Най- добре е да разгледате темите на целия сайт! Винаги има нужда от още една подадена ръка!Music

31.10.2007 titi

Profile

Предполагам,че този форум в бъдеще ще се посещава от повече учители и родители,и ако има раздел Родители - там ще могат да се коментират проблемите на родителите с ученика или с учителя.Защото колкото повече съвети,толкова по-добре ще може да се реагира по даден проблем. 

30.10.2007 svetlanka

Profile

Какво значи "за добронамеренни"? А другите? Не става дума само за стачка, а вообще начини и форми за работа с родителите. Например, които ще са в помощ на класен ръководител. Предлагам даже и име "Наръчник за родителя"

30.10.2007 titi

Profile

Аз съм родител който подкрепя стачката,но не ми хареса начина по който беше проведена,предполагам това доведе до негативното отношение на много родители.Учители,не крещете по площадите,а говорете с родителите.  

30.10.2007 krasinka69

Profile
Здравейте!Аз от скоро съм тук в този сайт,но определено ми харесва.Учителка съм и наистина мисля ,че трябва родителите да застанат зад нас.Живея и работя в малък град и трябва да ви кажа,че тук всички баби,майки и татковци са против нас....за съжаление... 

10.10.2007 rummyd

Profile

Само за добронамерени родители!Wink

09.10.2007 sboneva

Profile

Идеята е чудеснаYes. И ми се иска да се възползвам от този раздел и да призова родителите да подкрепим учителите и да насърчим децата си да го направят.

08.10.2007 ilarionov

Profile

 ДА, НУЖЕН Е!

03.10.2007 tina

Profile

user: titi

Здравейте,случайно попаднах на вашият сайт.Мисля,че ще е добре да има раздел родители.

 

Здравейте!А,защо в този раздел не се включат и родителите-баба и дядо?Нека заедно дадем своята подкрепа на нашите учители,с призива   ПОДКРЕПЯМЕ ВИ!