Излизане с ученичка ?

Публикувана на: 24.12.2014, от novice teacher
Кoментари:0

Здравейте smiley 

Тази година завърших висшето си образование и започнах мечтаната работа като учител. Едва на 23 години съм и от самото начало се появиха двустранни симпатии между мен и една ученичка на 18 години. Момичето побърза да се освободи от моя предмет по здравословни причини за цялата учебна година и реално няма да има оценката, върху която би повлиял субективния фактор.
Та въпросът ми е при положение, че реално не и преподавам и не я оценявам, възможно ли е да си излизаме заедно през ваканцията и дали би могло и след това?
В университетите при подобни положения асистентите си излизат със студентки, а при нас като става дума за пълнолетен човек как стоят нещата? Подобни теми има ли ги засегнати черно на бяло в някакви документи, или става дума за някакви разбирания и порядки, защото като лекичко съм повдигал въпроса сред по възрасни колеги, никой не ми е казал да прочета тук или там, а ми хвърлят един поглед сякаш съм убил човек.
Извинявам се, ако въпросът е неуместен, но като млад и неопитен човек реших да попитам, преди да поема каквото и да било.
Благодаря предварително и весели празници на всички. smiley

Коментари 0