Дни на Франсоаз Долто в България

Публикувана на: 25.04.2012, от Kristina Todorova
Кoментари:0

 

На 11 май, 17 ч., СУ “Св. Климент Охридски” 65 ауд., Ректоратще се проведе открита лекция, на която участниците ще могат да видят филм за идеите на Франсоаз Долто, да чуят кратки експозета на лекторите и да зададат своите въпроси след представяне на книгите на Ф. Долто „Когато се появи детето“ и на Мириам Сежер “Думи, за да се родиш. Психоанализата в родилния дом”.

В дните 12-13 май в работните ателиета “Долто и перинаталността“,“Долто и образованието“,  “Долто и превенцията“, специалисти, родители и студенти ще чуят експозета на теми като: “Психоанализата в майчинството”, “Ранната социализация и приемните места през идеите на Долто“, “Долто и вината”, “Една психоаналитична гледна точка върху ранната социализация”, “Зелената къща– една иновативна структура” и “Психоанализа извън рамките на кабинета”.

Ще се обсъждат случаи от практиката и всеки участник ще има възможност да зададе своите въпроси.

Заповядайте!

Събитието се организира от Факултета по педагогика на СУ „Св. Климент Охридски” и "Специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация на деца с церебрална парализа  „Света София”

 

За повече информация:

 

СБДПЛРДЦП “Св. София”– http://www.cpcentresof-bg.com/?cid=71

СУ “Св. Климент Охрдиски”, Факултет по педагогика – http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/fakulteti/fakultet_po_pedagogika

 

Коментари 0