КАКВО ДА ПРАВЯ

Публикувана на: 18.11.2011, от eevil
Кoментари:8

Много ми е трудно да пиша , но вече не издържам.Толкова съм ,,насрочена ,, от директора си че се чудя какво да предприема. До началото на октомври не знаех кое ще  бъде моето работно място.Да ...така е- беше ми казано ,че ще работя в една група ,после в друг , а накрая се озовах в трета група. И  ............ много много неща за който не смея да пиша.ДО кога директор може да заема тази длъжност -може ли това да е негова професия.

Коментари 8

12.04.2012 dobreva.v

Profile

Колежке, аз съм работила с мнозина директори. Нещата са различни, но длъжността му дава правото. Проблемът ти е за промяна на групите ли? Не мисля, че това е проблем.Да, неприятно е, но тук може да има и други аспекти-родители, колегата, с който ще работиш, квалификацията и т.н.т. Замисли се, каква ли е причината.

07.12.2011 Teni

Profile

Колкото до директора - за съжаление някои хора си мислят, че светът се върти около тях. В такава ситуация няма добър съвет, но все пак - потърси си работа на друго място. Не знам как могат да се поправят взаимоотношенията, за които говориш.   

07.12.2011 Teni

Profile

Moted, и Вие имате нужда от пооправяне на правописа. devil 

24.11.2011 eevil

Profile

Много благодаря .Толкова сте добронамерениwinkСмятам да остана на работното си място .

23.11.2011 stdask

Profile

Жената работи в детска градина, колеги.

22.11.2011 v.krasteva

Profile

За какви групи става дума? Може ли малко по-подробно.

20.11.2011 bobinko

Profile

Колежке спасявай се.Директора е до пенсия или до когато се прецака сам.wink

18.11.2011 moted

Profile

Здравейте!

      Цялата ни държава между другото е в това положение. В едно училище вече Директора е този, който казва какво ще става. Разбира се има и по-либерални директори, но Вашия май не е от тези. Така е - ако не ти харесва, спасявай се (за съжаление, това е).

     Между другото, без да Ви засягам - мястото, на което пишете се посещава само от учители вероятно. Така че не е зле да оправите правописа.

С пожелания за успешен ден!