работа по проекти

Публикувана на: 07.11.2011, от dobreva.v
Кoментари:2

Уважаеми колеги, моля ви за съвет. Преди 1 г. приключихме работа по проект "С приказки по света". Малко си починахме, но сега с нови сили искаме отново да работим. Колежка от друга градина сподели, че се включили в такъв проект, при което ако успеят им се отпускат пари за оборудване на двора на детската градина. На пожела да ми каже как! Моля ви, къде да търся и да се информирам за включване в работа по проекти /пък ние си избираме коя тема е за нас и коя-не/.

Предварително благодаря.

Коментари 2

06.01.2012 Lili Bankova

Profile

Уважаеми колеги,

в  детската градина ,в която работя решихме да си обзаведем компютърна зала.С подкрепа от нашият директор заложихме средства от бюджета за ремонт на помещението.

В момента търсим  проект за обзавеждането му в  Програмата  на МОН в т.3.ИНФОРМАЦИОННИ И КОМУНИКАЦИОННИ  ТЕХНОЛОГИИ /ИКТ/ В УЧИЛИЩЕ,но безуспешно.

Умолявам Ви,ако някой  е работил по подобен проект или просто има опит за намирането му,съдействайте ни!

ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !

 

 

 

08.11.2011 rado58

Profile

Информацията за включване в проекти може да намерите на сайта на МОН. Там има доста пълна информация за активните европейски програми. Но за да се включите в проект е необходимо да се обърнете и към общината където работите защото често част от финансирането на проекта се осъществява и от тях, така че е по-добре да се обърнете към кмета, тъй като е най-вероятно той да ви включи в проект, по какъвто ще кандидатства и самата община.