Малко помощ за Е-дневник

Публикувана на: 10.09.2011, от hkk
Кoментари:4

Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е електронния дневник по проект на  МОМН и Админсофт AdminER ->  http://www.adminpro-bg.com/ws/AdminER/

Интересува ме лесно ли се борави с него и най-вече данните къде се качват.. някъде на техен сървър или ние трябва да си осигурим такъв и ако 2то то какво точно трябва.

 

Благодаря.

Коментари 4

12.09.2011 hkk

Profile

Така успях да вляза с кода по админ но с 0 отпред и паролата от последните 6 цифри на стария директор. Благодаря за което на ventsy.

За съжаление още на първите редове на Етап1 ми стана ясно, че всичко е било безсмислено... ЦИТИРАМ:

За безпроблемната работа на модула "Електронни дневници" е необходимо предвиденият сървер да отговаря на определени технически условия.Моля, уверете се, че компютърът, предвиден за сървър, отговаря на следните технически изисквания:
1. Двуядрен процесор (Dual Core) – минимум 2 GHz;
2. Минимум 2 GB RAM (оперативна памет);
3. Минимум 2 GB дисково пространство при първоначална инсталация (добре е да имате значително повече);
4. Постоянна връзка с Интернет – задължително е сърверът Ви да е свързан с интернет 24 часа в денонощието;
5. Постоянно електрическо захранване – уверете се, че захранването на сървера Ви не е зависимо от странични фактори;
6. Операционна система: Windows Server 2003
7. Желателно е сърверът, използван за модула "Електронни дневници", да не бъде ползван като десктоп-машина или за други приложения, заемащи голяма част от ресурсите му.

ПРОБЛЕМ: Дори да жертваме и осигурим такъв компютър, то много ме съмнява интернета на БТК да ни е достатъчен за подобна цел, да може над 1000 ученика и родителя да влизат и проверяват безпроблемно. Силно ме съмнява.

ПП: Имаме хостинг, на който имаме качен сайт, но едва ли има вариант да се ползва нещо такова вместо посочения сървър?!?

11.09.2011 ventsy

Profile

Потребител: кода на учлището по Админ

Парола: последните 6 цифри от ЕГН на директора

11.09.2011 lussi

Profile

Доколкото ми е известно този проект се отнася само за определени пилотни  училища в страната. Това е причината да не може да се ползва от всеки желаещ.

11.09.2011 joli10

Profile

Здравейте, още в края на учебната година реших да видя как се работи с електронния дневник. За съжаление когато напиша паролата си, получавам съобщение за несъществуващ код на училище и обратно- при написан код "няма такава парола"

При влизане използвам паролата и името от AdmonPro. не разбрах аз ли греша или наистина нещо не е довършено!

Предварително благодаря!